top of page

Voor elke stacaravan zijn wij uw geknipte makelaar

Snel, correct en professioneel

Als u een stacaravan wilt verkopen, is het belangrijk dat u een goede makelaar heeft die u bij alles kan helpen. Wij van Stacaravanverkopen.be in Sint-Niklaas zijn misschien wel dé handelaar voor de verkoop van uw stacaravan. Wij zijn een opkoper van oude stacaravans in de Ardennen of elders in België en Nederland, die wij dan op onze beurt doorverkopen aan geïnteresseerden. 

Stacaraven verkopen België.png

Een stacaravan verkopen kunnen
wij als makelaar het beste

Wij zijn al enkele jaren dé makelaar voor stacaravans met een staanplaats, maar ook voor chalets in de Ardennen of vakantiehuisjes op andere plaatsen. Als u een handelaar zoekt die u helpt bij de verkoop van een stacaravan kunt u dus zeker contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in de taxatie van chalets, maar houden ons ook bezig met het transport van uw stacaravan en regelen alle bijkomende administratie. 

Opkoper van oude stacaravans
in de Ardennen

Als opkoper van oude stacaravans in de Ardennen hebben wij dus al veel ervaring in het doorverkopen van vakantiehuisjes aan binnen- en buitenlanders die interesse tonen. Uiteraard hebben wij als makelaar voor uw stacaravan genoeg contacten van potentiële kopers. Bij ons kunt u er ook altijd op rekenen dat wij een juiste prijs aanbieden als u uw chalet te koop aanbiedt. Uiteraard kunnen wij u ook omgekeerd helpen en kunt u bij ons ook terecht als u zelf interesse heeft in stacaravans die wij als handelaar verkopen. Wij zijn een opkoper, maar ook verkoper van oude stacaravans in de Ardennen of elders. 

Stacaravanmakelaar - stacaravan verkopen.png

Informeer bij ons als handelaar
voor uw stacaravan

Laat u informeren als u interesse heeft in een makelaar of opkoper van oude stacaravans in de Ardennen of elders in België of Nederland. Neem nu contact op met Stacaravanverkopen.be en bel naar +32 0478 61 74 00 of mail naar info@stacaravanverkopen.be als u interesse heeft in ons als makelaar voor uw stacaravan. U kunt ons ook bereiken door het online contactformulier in te vullen. Als handelaar reageren wij binnen de 24 uur op uw bericht over uw stacaravan.

Neem hier contact met ons op

Ophaaldatum:
Foto's

Bedankt voor de inzending!

bottom of page